Poster-pris til epoxy-forsker

 

Alexandra Golabek Christiansen tog guld med hjem fra Manchester-konference og dermed flot anerkendelse for sin forskning

Sidst i september mødtes forskere fra hele verden for at diskutere, hvordan man forebygger sundhedsskadelige arbejdsforhold. Alexandra Golabek Christiansen deltog i konferencen 9th International Conference on the Science of Exposure Assessment i Manchester sammen med en flok kollegaer fra Arbejdsmedicin, Aarhus Universitetshospital.

Alexandra medbragte en forskningsposter om projektet Synligt og sikkert arbejde med epoxy: Forebyggelse af eksem med visualisering.

Forskningsprojektet undersøger, om man kan forhindre, at virksomhedsansatte får epoxy på huden under arbejdet, hvis man tilsætter et selvlysende stof til epoxy'en, så det bliver synligt. Forskerne vil også undersøge, om metoden kan nedsætte risikoen for, at medarbejderne udvikler epoxyallergi og eksem.

Publikum i Manchester kunne i løbet af konferencen stemme på de mange forskningsposters, der var med – og her fik Alexandras epoxy-forskning altså en flot førsteplads. 

This page load time was 0.073 seconds
Website by TinX/dk a|s - www.tinx.dk